If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
146-цата е 95г. искам да попитам как мога да си сменя крушките на врътките за парното... нищо не свети... ( въобще има ли крушки там ) хах благодаря предварително
Първо вадиш врътките - най-добре си намери парче гума, после с клещи хващаш през нея врътката и дърпаш смело. Под двете големи има по 1 винт. Има един винт и под капачето долу зад ключа. Трябва да откачиш и кората, дето е над жабката. Тя е на щипки, издърпай я. Не е нужно да я сваляш цялата, просто трябва да се отвори откъм кората с врътките. Там има още един или два винта. Развиваш, вадиш цялата пластмаса и ще видиш къде са крушките. 2 броя са.
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Дърпаш врътките!После псуваш и се сеща сам.Много е готино!Опознавате се взаимно!
Успех!
Да това е истината ... и аз имам същия проблем само че при мене зимата в най-големите студове врътките някак си започнаха да работят чак и лостчетата за мигачите и чистачките започнаха да светят но времето като се постопли врътките и лостчетата спряха да светят. Дори неуспях да им се нарадвам
Ще си спестите много време и нерви, ако първо проверите колко светят новите крушки.Щото има едни, дето изкарват по един ден и се скапват и пак от начало.Идеята е шантава, ама си купете 2-3 крушки и ги закачете да светят няколко дена, та да няма после....мамата!
Освен , ако не си купите "препоръчани"
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment